www.cafetec.com

Experiència
Tenim més de 25 anys d’experiència en el sector de la maquinària d’hostaleria i alimentació
 
Inici arrow Coneix-nos arrow Història
  • Catalan
  • Español
  • Français
Història PDF Imprimir Trametre a un amic
Coneix una mica més la nostra empresa

Cafetec es troba a Banyoles, comarca del Pla de l’Estany (Girona). Amb més de 25 anys d’experiència és líder en el sector de la maquinària d’hostaleria, fred comercial i climatització. Disposem de taller propi especialitzat en la decoració, fabricació i disseny de mobles frigorífics i de tot tipus de construccions d’inoxidable. Abarquem diferents àrees de treball dedicades a la reparació, venda i instal·lació de maquinària per l’hostaleria, indústria agroalimentària, fleques i pastisseria, carnisseria, peixateria, etc.

La nostra llarga trajectòria professional, ens fa especialistes en instal·lacions per l’extracció de fums, campanes industrials així com aportació i renovació d’aire en locals climatitzats.

Degut a la implantació del Codi Tècnic de l’Edificació – Seguretat en cas d’incendi (BOE 28 de març 2006 nº 749), que és la nova normativa d’obligat compliment  referent a cuines industrials, ens hem especialitzat en la instal·lació de sistemes automàtics contra incendi.

Treballem a tot Catalunya, França i a la resta de la Península i garantim una assistència tècnica de les nostres instal·lacions.


El nostre departament tècnic/comercial dissenyarà el projecte (2D i 3D), sempre d’acord amb les seves necessitats.

 

 
Següent >
 

www.cafetec.com
www.cafetec.com